01/07/2017

Voorzitterswisseling bij Lions slot Teylingen

Tijdens een zeer gezellige slotavond van het seizoen 2016 – 2017 is de voorzittershamer van de Lionsclub Slot Teylingen van eigenaar gewisseld. Mede initiator en oprichter van de Lionsclub Jan Ernst van Zanten heeft de voorzittershamer voor het komende jaar overgedragen aan Peter van der Linden. Peter is ook al van het begin betrokken bij de Lionsclub en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de club. Peter is in het dagelijks leven eigenaar-directeur van Trots IT. Peter gaf aan dat zijn doel is de komende tijd extra aandacht te geven aan de groei van de club en een aantal projecten waaronder voorlees expres die de bibliotheek Sassenheim aan het uitvoeren is. Dit project geeft extra aandacht aan kinderen die de Nederlandse taal niet goed beheersen. Door middel van voorlezen wordt de woordenschat van deze kinderen aanzienlijk beter. Er is om dit project te voltooien nog een behoorlijk geldbedrag nodig en in het najaar van 2017 zal de Lionsclub via acties proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Het seizoen 2016 – 2017 werd afgesloten met een zeer gezellige barbecue. Deze keer bij Lionslid Ben Schulte in Voorhout. De tuin was dermate ingericht dat de gehele club hier prima kon vertoeven. Met een drankje en een hapje van de barbecue werd ook nog stilgestaan bij het overdragen van het secretariaat van Maarten Bierma die vanaf het begin het secretariaat van de club vorm heeft gegeven. Hij wordt opgevolgd door Nico Aelen. Met Wilma Wagemakers als penningmeester is het bestuur compleet. Natuurlijk werd ook nog even stil gestaan bij het aankomende huwelijk van Jan Ernst van Zanten. Op 7 juli 2017 treedt hij in het huwelijk met Margreet Krijger op Kaageiland. Natuurlijk werden alle goede wensen in hun richting uitgesproken. Het bleef tot in de late uurtjes nog zeer gezellig in Voorhout.