Onze Lions Club werkt samen met de Stichting Lopen Tegen Kanker.

In het najaar van 2019 stonden wij als Lions Club Warmond Slot Teylingen met een wensboom op het startterrein van de Stichting Lopen tegen Kanker. Onze Lions club probeert de wensen die boven komen drijven bij de deelnemers van de actie Lopen Tegen Kanker mede te helpen vervullen. De bedoeling van onze stand was om de deelnemers na hun deelname aan de wandeling wat nader te spreken en na te gaan waar zij extra mee geholpen zouden kunnen zijn. Soms was dit maar een simpel woord of gesprek als uitlaatklep maar er kwamen ook wensen naar boven. Een van die wensen was het opknappen van een tuin bij een mevrouw die dat vanwege haar fysieke conditie en ziektebeeld  totaal niet meer kon.

Wij konden dat met wat extra inzet en mankracht prima realiseren. Gezocht werd naar bedrijven die ons wilde sponseren met materiaal. We hadden tegels nodig, zand, schuttingen, gras en beplanting.

De arbeid konden wij zelf leveren. Er werd een draaiboek gemaakt en sponsoren werden gebeld en gemaild en na een tijdje konden wij aan de slag.

In 4 dagen tijd werd met vele Teylinger Lions de oude tuin geheel leeg gehaald, werd al het afval afgevoerd en werden de nieuwe spullen opgehaald, schoongemaakt waar nodig en begon de opbouw.

Voowaar een prachtig resultaat met dank aan onze sponsoren.

Onze sponsors zonder wie dit nooit gelukt was :