22/12/2018

Zaterdag 9 december en zaterdag 22 december hebben leden van onze club zich weer ingezet met het verkopen van bonbons en gluhwein voor de Wensboomactie. Ook zijn er weer een aantal mooie wensen ingezonden! In januari/februari gaan we de balans opmaken en laten weer wat wensen in vervulling gaan.

U kunt nog wensen insturen!

Heeft u nog een wens voor iemand in teylingen? Download dan hier het formulier en mail dit naar teylingen@lions.nl. Wie weet vervullen wij die wens!

Nog bonbons kopen?

Bij ESSO Leenheer (Ooshoutlaan, Voorhout) zijn de bonbons van de wensboomactie nog te koop. Voor slechts € 9,50 heeft u een doosje ambachtelijke bonbons van fairtrade chocolade. Gemaakt door Chocolatier Omtzigt uit Den Haag. Kosten zijn € 9,50, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de actie.